Internationale Simkaarten (Zweedse nummers)

Onderhoud simkaartnetwerk

Ended
Began
Maintenance Planned

Op 17 april tussen 08:00 en 15:00 vindt er bij een leverancier onderhoud plaats aan hun simkaartennetwerk.

Tijdens dit onderhoud kunnen er onderbrekingen plaatsvinden van twee keer +-15 minuten. Wij zullen op deze dag het netwerkgebruik van onze online toestellen monitoren en waar nodig netwerkverbindingen handmatig opnieuw initiëren.

Impact:

  • Voor toestellen met onze app die geen gebruik maken van WiFi is het tijdens de onderbreking niet mogelijk om een alarm te maken. Het alarm wordt alsnog verzonden zodra de verbinding herstelt, dit kan tot 15 minuten duren.
  • Voor vaste apparaten in het veld, zoals onze Basisstations voor BHV-oproepsystemen is het niet mogelijk om meldingen van knoppen door te sturen als het Basisstation niet aangesloten is op een ethernetkabel. We raden aan om voor 17 april uw Bassistation ook aan te sluiten om een ethernetkabel.

Dit onderhoud geldt alleen voor simkaarten met een telefoonnummer dat begint met +46 (Zweedse nummers). Dit is de standaard simkaart die X-Guard levert. Twijfelt u of onder dit onderhoud valt? Dan kunt u contact met ons opnemen en kijken we het voor u na.

Dit onderhoud is nodig om de continuïteit van het netwerk te waarborgen. Ons excuses voor het ongemak.